≡ Menu

Wat zij ervan vinden

“Het is eigenlijk te gek voor woorden dat veel bedrijven hun mensen slechts beoordelen op basis van hun aanwezigheid op kantoor. Met dit boek geeft Gerald medewerkers en hun organisaties de praktische tools in handen om dit te doorbreken.”
– Alex Vermeule, oprichter Het Nieuwe Werken Blog & online marketeer
“Geen gebouwen, wel werkplekken. Geen medewerkers, wel een team. Geen organisatie, wel organiseren. Hoe meer je buiten bent, hoe meer je van binnen geniet. Laat je inspireren door dit boek.”
– Frank Janssen, oprichter en eigenaar Frankwatching.com
“Slim werken wordt door velen lekker ingewikkeld gemaakt maar dit boek geeft het juiste inzicht. Het kantoor in je tas helpt je om efficiënter te werken dan je ooit had kunnen bedenken.”
– Paul Smits, Director Human Resources, Vodafone
“Het nieuwe werken; het lijkt allemaal reuze eenvoudig maar de praktijk is weerbarstig, je omgeving hardleers en oude gewoontes blijken moeilijk af te leren. Dit boek zit vol praktische tips en nieuwe inzichten voor zowel de ervaren mobiele werker als de vastgeroeste bureautijger.”
– Boris Veldhuijzen van Zanten, oprichter TheNextWeb.com
“Mijn motto is ‘Cada Dia Es una Fiesta’ daarom ben ik groot fan van het nieuwe werken! Gerald geeft je hiervoor volop handige tips&trucs.”
– Mariëlle Sijgers, ondernemer CDEF Holding BV & oprichter van Seats2meet.com en Mindz.com
“Overal en te allen tijde kunnen werken, maakt van het kantoor een plek om samen te werken, inspiratie op te doen en de betrokkenheid te versterken.”
– Rick Bomer, Director Benelux Steelcase
“‘Het kantoor in je tas’ in plaats van ‘met je tas naar kantoor’ is de kortste manier om het werken in de toekomst te typeren. De technologische mogelijkheden vereisen echter wel aanpassingen in de wijze waarop we het werk managen en organiseren. Sociale innovatie dus.”
– Ton de Korte, directeur Nederlands Centrum voor Sociale Innovatie (NCSI)
“Goed en vooral zeer praktisch boek voor iedereen die flexibeler wil werken, vol met handige tips en checklists.”
– Bas van de Haterd, auteur Werken Nieuwe Stijl
“Gerald laat zien hoe je de mogelijkheden van de virtuele werkomgeeving verbindt met een effectieve persoonlijke werkstijl. Dit boek is een zeer toegankelijke introductie voor iedereen die op weg gaat, en een welkom moment van reflectie voor de nomaden in onze nieuwe wereld van werken.”
– Peter Kustermans, managing partner Boer & Croon NeXtrategy
“Slim werken en slim reizen is in opkomst. De winst in tijd, geld en leefstijl is evident. Dit boek vol praktische tips getuigt daarvan.”
– Lodewijk de Waal, voorzitter Taskforce Mobiliteitsmanagement
“Als alle kenniswerkers in Nederland dit boek zouden lezen en de kennis eruit zouden toepassen, dan zou onze economie er een stuk beter voorstaan en zou de arbeidsvreugde een flink stuk hoger liggen.”
– Martijn Aslander, auteur Easycratie & mede-oprichter Lifehacking.nl
“We snakken allemaal naar vrijheid, minder kantooruren, werken waar en wanneer je zelf wilt, minder reistijd… Dit boek biedt balans, een beter milieu, minder files en misschien zelfs leukere werkgevers!”
– Arko van Brakel, auteur Iedereen Ondernemer & oprichter Nieuwe Helden

Download gratis inkijkexemplaar

Download hier een gratis inkijkexemplaar van het boek.